Concurs de desen „Europa în culori”, în parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Cultură a Municipiului va organiza duminică, 08 mai 2011 concursul de desen « Europa în culori » ediţia a II-a, manifestare la care sunt aşteptaţi elevii din clasele I – IV ale şcolilor sibiene.

CITIŢI ŞI:

Expoziţia Culorile Africii la Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder”

Mediaşul participă în weekend la evenimentul, “România joacă tenis”

Congres medical pentru studenţi, la Sibiu

Concursul, prilejuit de Ziua Europei, va avea loc în Parcul Tineretului, nr.1, Sibiu – pe terenul de baschet şi în incinta Teatrului de Vară şi va începe la ora 15:00.  Fiecare copil va primi un set complet de instrumente necesare desenului : bloc de desen, pensule, acuarele, urmând ca la finalul concursului cele mai inspirate trei desene să fie premiate.

Pe lângă concursul de desen în acuarelă, copii vor putea participa şi la alte activităţi : desene pe asfalt, demonstraţii de dans sportiv susţinute de Asociaţia Club Sportiv Mirajul Dansului Sibiu, escaladă pe  panoul Almontes montat în incinta Teatrului de Vară, pictură pe faţă.

„La finalul zilei, vor fi înmânate diplome de participare, dar şi broşuri cu informaţii, pe înţelesul copiilor, despre fiecare stat din Uniunea Europeană, tuturor participanţilor la concurs”, spun organizatorii evenimentului. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Local Sibiu şi al Primăriei Municipiului Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite