Concurenţă mare pentru posturile de grefier de la Sibiu şi Sălişte. Vezi rezultatele candidaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sală de judecată. Foto: Arhivă
Sală de judecată. Foto: Arhivă

Curtea de Apel Alba Iulia a organizat sâmbătă 22 octombrie 2011 concurs pentru ocuparea a trei posturi de grefier arhivar la Judecătora Câmpeni din judeţul Alba, respectiv la Tribunalul Sibiu şi Judecătoria Sălişte în judeţul Sibiu. Un alt concurs pentru şase funcţii de grefier în Alba, Hunedoara şi Sibiu va avea loc în 12 noiembrie.

CITIŢI ŞI:

Regele Cioabă către romi: „Declaraţi-vă adevărata etnie la recensământ!”

S-au înscris în total 58 de candidaţi pentru cele trei posturi de arhivar, dintre care 45 au participat efectiv la examen. La Judecătoria Câmpeni s-au înscris 31 de candidaţi, la Tribunalul Sibiu au existat 15 candidaţi, iar la Judecătoria Sălişte s-au înscris 12 persoane. Luni au fost făcute publice notele obţinute la examen.

Vezi aici notele obţinute de candidaţii pentru posturile de grefier arhivar

Instanţa are în derulare o altă procedură de examen pentru ocuparea a alte şase posturi de grefier, concursul urmând să aibă loc în 12 noiembrie. Astfel, pentru cele două posturi de grefier cu studii medii vacante la Curtea de Apel s-au înscris 70 de persoane, adică 35 pe un loc.

De asemenea, pentru posturile de grefier de la Judecătoriile Aiud, Orăştie şi Sibiu s-au înscris 16, 19, respectiv 16 candidaţi. De asemenea, funcţia de grefier statistician de la Tribunalul Sibiu este vizată de 10 candidaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite