Concerte Acapella de Florii, la Biserica Ursulinelor şi Catedrala Mitropolitană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Florii, grupul vocal Acapella oferă sibienilor două reprezentaţii, la Biserica Ursuline şi la Catedrala Mitropolitană, ambele evenimente fiind programate duminică, 28 aprilie. La ambele concerte intrarea este liberă.

Grupul vocal Acapella va susţine tradiţionalul concert de Florii duminică, 28 aprilie. Cele două reprezentaţii vor avea loc de la ora 11, la Catedrala Mitropolitană şi de la ora 19 în magnificul decor al Bisericii Ursulinelor.

Anul acesta, cele două concerte de Florii dau startul proiectului „Muzica, mereu tânără”. „Sibiul este un oraş foarte drag pentru noi, cu un public extrem de cald. Am cântat în toate colţurile lumii dar la Sibiu ne simţim cel mai bine. Şi din acest motiv revenim an de an”, spune George Miron, dirijorul ansamblului vocal Acapella. Concertul din Catedrala Mitropolitană aduce publicului o surpriză. Grupul vocal Acapella a invitat mai mulţi studenţi ai Facultăţii de Teologie din Sibiu, alături de care va susţine o parte din programul muzical.

Concertul de seară, cel din Biserica Ursulinelor, diferă nu doar ca program ci mai ales ca şi ambient. Misterioasa Biserică din oraşul vechi este decorul perfect pentru improvizaţii vocale şi acorduri cristaline. La ambele concerte, intrarea publicului este liberă.

Grupul vocal Acapella a luat fiinţă în anul 1999. Albumul de debut a fost intitulat „Trei Crai de la Răsărit”. Sibiul i-a „adoptat” în anul 2006, când Acapella a oferit o serie de concerte în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. De-a lungul Capitalei Culturale Europene şi, apoi, în fiecare an, de Florii şi de Crăciun, Acapella a încântat publicul sibian cu unicitatea melodiilor sale.

 

SibiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite