Cine l-ar putea înlocui la Primărie pe Klaus Iohannis?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care Klaus Iohannis decide să renunţe la Primăria din Sibiu, locul său ar putea fi luat de unul dintre actualii viceprimari ai oraşului.

Astrid Fodor (60 de ani), de profesie consilier economic, se află la cel de-al doilea mandat de viceprimar al Sibiului, fiind prima femeie care a fost aleasă într-o astfel de funcţie. Membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Fodor este văzută de altfel de reprezentanţii Forumului ca şi persoana care ar trebui să asigure interimatul la Primăria Sibiu. 

„Mie mi se pare absolut natural să o aleagă pe doamna Fodor, în contextul în care majoritatea absolută în Consiliul Local este deţinută de FDGR. Deci ar fi natural să o întrebe pe doamna Fodor în primă instanţă dacă doreşte sau poate să exercite interimar această funcţie, asta neînsemnând că domnul viceprimar Popa nu ar putea să o facă, dar natural ar fi să o întrebe pe doamna Fodor în primul rând”, a declarat vineri deputatul FDGR Ovidiu Ganţ. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Astrid Fodor deţine cotă parte dintr-un teren moştenit la Mediaş, are un autoturism şi are în conturi 22.000 de lei. 

Cel de-al doilea viceprimar al Sibiului, Virgil Popa (PNL), are 44 de ani, este de profesie inginer şi este unul din cei mai bogaţi aleşi ai Sibiului. Potrivit ultimei declaraţii de avere, acesta deţine împreună cu soţia 4 terenuri intravilane şi unul agricol, 3 apartamente, o casă şi 2 spaţii comerciale, 3 autoturisme şi are în conturi aproape 1 milion de euro.  

Vă mai recomandăm: 

Cine este Klaus Iohannis – drumul de la profesorul de fizică la vicepremier al României, propus de PNL

Puţini îşi mai amintesc de faptul că cel care e propus de liberali pentru poziţia de vicepremier şi ministru de Interne al României, Klaus Iohannis, este, la bază, profesor de fizică şi a fost inspector şcolar general la Sibiu.

Iohannis, despre partidul Mişcarea Populară: „Un PDL mai mic”. Despre înjumătăţirea ratelor: „Nu va da rezultate decât în talk-show”

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat la Sibiu că, în opinia sa, Mişcarea Populară nu se va putea profila „fiindcă toată lumea îşi dă seama că e tot un fel de PDL.

Iohannis: „Cu regionalizarea deocamdată e moartă. Anul ăsta cred că nici nu se mai discută”

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi la Sibiu că, în opinia sa, subiectul regionalizării nu va mai fi discutat în acest an, mai ales că e an electoral.

Iohannis, despre fondul clasei: „Este strict treaba părinţilor. Dacă vor să o facă, nu văd ce treabă are ministrul Educaţiei sau prim-ministrul“

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi la Sibiu că fondul clasei i se pare un lucru bun, atâta timp cât este gestionat strict de părinţi iar banii sunt folosiţi pentru nevoile elevilor, nu pentru cadouri destinate cadrelor didactice.

Iohannis, despre modificările la Codul Penal: “Modul în care s-a procedat este unul pompieristic, nu aşa trebuie să lucreze un Parlament”

Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis a criticat joi, la Sibiu, modul în care au fost introduse în Parlament propunerile de modificare a Codului Penal.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite