Bulevardul Coposu închis pentru prologul Red Bull Romaniacs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Red Bull Romaniacs 2009, un raliu mai uşor decât ediţiile precedente

Cea de-a 11-a ediţie a celui mai dur raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs, va aduna la start peste 370 de competitori din 40 de ţări. Ca în fiecare an, sibienii şi turiştii vor avea ocazia să vadă pe viu super-starurile curselor de hard enduro la Prologul Red Bull Romaniacs, organizat în centrul Sibiului, pe bulevardul Coposu.

Obstacolele artificiale create de Andy Fazekas şi echipa sa de la Clubul Crazy Bike vor testa serios îndemânarea riderilor pe întreaga durată a zilei de 15 iulie. 

Pentru amenajarea Prologului Red Bull Romaniacs, bulevardul Corneliu Coposu va f închis între zilele de 13 iulie (duminică) de la ora 06:00 şi 16 iulie (miercuri) până la ora 06:00. Între zilele de 13 iulie şi 15 iulie – ora 06:00, străzile Berăriei şi Independenţei vor fi deschise, ca rută alternativă pentru autoturismele care doresc să traverseze zona. Aceste două străzi vor fi închise, la rândul lor, între 15 iulie – ora 06:00 şi 16 iulie – ora 06:00. În aceste 24 de ore bulevardul Corneliu Coposu va fi închis între sensurile giratorii de la Spital şi Piaţa Unirii (magazinul Dumbrava). De asemenea, în ziua de 15 iulie, între orele 08:00 şi 22:00, strada Gimnasticii va fi utilizată ca rută de întoarcere pentru concurenţii ce se îndreaptă spre startul competiţiei.

„Ne cerem scuze sibienilor pentru micul disconfort pe care îl provocăm în aceste trei zile. Prologul este cea mai vizibilă etapă a acestui raliu, este un eveniment preluat de presa centrală şi internaţională şi oferă oraşului Sibiu şi mai multă vizibilitate peste hotare. Toţi ochii din sporturile cu motor sunt îndreptaţi spre prologul Red Bull Romaniacs. Promitem un spectacol total şi anul acesta, ca în fiecare an”, spune Andy Fazekas, mastermind-ul din spatele Prologului Red Bull Romaniacs.

Pe lângă punctele de spectatori disponibile pe parcursul fiecărei zile de traseu offroad sibienii vor avea ocazia să îşi vadă din nou favoriţii la finish-ul Red Bull Romaniacs, ce va avea loc în data de 19 iulie, în Dealul Guşteriţa la Hill Climb. 

Vă mai recomandăm: 

Trei concerte de înaltă ţinută la ARTmania Festival Sibiu pe scenele Brukenthal şi Altemberger

Tides From Nebula, unul dintre cele mai bune proiecte Post-Rock din Europa, Hauschka, legendarul pianist inovator şi Daemonia Nymphe, comoara neofolk a Greciei contemporane, sunt parte din programul celei de-a noua ediţii ARTmania Festival.

FOTO Vacanţă în Muzeul Satului: tradiţie şi relaxare într-un cadru de poveste

Iubitorii tradiţiilor autentice, dar şi cei ai vacanţelor altfel pot alege să petreacă un sejur de poveste în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, unde există spaţii de cazare, hanuri tradiţionale pentru gurmanzi, dar şi posibilităţi variate de petrecere a timpului liber.

Galeş, satul unde roata morii se-nvârteşte de 130 de ani

Trăsăturile satului autentic din Mărginimea Sibiului sunt conservate aproape intacte în localitatea Galeş, aflată la circa 20 de kilometri de Sibiu. O moară de apă funcţionează aici de la 1884, iar obiceiuri unice în ţară se ţin într-o biserică veche de 300 de ani.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite