Blue Air renunţă la jumătate din cursele de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Blue Air vrea să tragă pe dreapta, cel puţin în perioada de iarnă trei din principalele curse aeriene operate de pe aeroportul din Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO - Fuge terenul de sub pista aeroportului de 60 de milioane euro din Sibiu (FOTO)

VIDEO - Alunecarea de teren de pe aeroportul de 60 de milioane a distrus drumul perimetral (Foto)

Expertiză pentru găsirea vinovaţilor la alunecarea de teren de la aeroportul Sibiu

Astfel sibienii care şi-au făcut planuri să meargă în această toamnă către Valencia, Londra sau Koln, vor trebui sa le schimbe. Chiar dacă la prima vedere decizia se anunţă a fi una doar temporară pe perioada de iarnă, Blue Air are „antecedente” de anul trecut, când a scos tot temporar cursa către Roma, dar apoi acesta nu a mai fost reintrodusă în program. Blue Air va rămâne astfel numai cu cursele către Stuttgart, Madrid şi Cologne – Bonn.

Supărare la Sibiu

Cei de la Aeroportul Internaţional Sibiu s-au arătat deranjaţi de faptul că au aflat de la presă că Blue Air renunţă la cursele respective. „Frumos era ca noi să fim primii informaţi şi nu să aflăm de la dumneavoastră. Oficial nu am primit nicio înştiinţare de la această companie. Vom solicita şi noi detalii” spune Iuliana Opriţa, purtător de cuvânt la Aeroportul din Sibiu.În altă ordine de idei conducerea aeroportului se află în negocieri aproape încheiate cu alte companii pentru operarea de zboruri de la Sibiu. „Suntem în discuţii. Probabil că vor fi şi curse noi, din categoria low-cost” mai spun cei de la aeroport. Surse neoficiale din aeroport susţin că este vorba de companiile aeriene Wizz Air, Ryanair şi Germanwings.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite