A nins la munte! Vezi cât de bine se schiază în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Arena Platoş
Arena Platoş

Începând de săptămâna acesta şi Arena Platoş - cel mai nou complex de pârtii de schis din judeţul Sibiu are webcam, astfel încât toi pasionaţii de sporturi de iarnă să poate vedea de acasă care sutn condiţiile de schi. În prezent se schiază bine atât la Arena Platoş cât şi pe Trecătoarea Lupilor.

CITEŞTE ŞI:

Unde putem schia iarna aceasta

Situat pe platoul Poiana Poplăcii,  la 1 km înaintea staţiunii Păltiniş şi la o altitudine de 1400 de metri în munţii Cindrel, complexul de ski şi agrement oferă iubitorilor de sporturi de iarnă cinci pârtii dotate cu 4 instalaţii de transport pe cablu, tunuri de zăpadă, nocturnă, centru de închirieri, şcoală de ski și un apre ski bar construit după model austriac. Începând de săptămâna acesta puteţi vedea live care sunt condiţiile de schi accesând site-ul de internet http://www.arenaplatospaltinis.ro/webcam.html.

De partea cealaltă, pârtia Trecătoarea Lupilor este cea mai apropiată pârtie de Sibiu, dispune de o pârtie 500 metri cu teleski şi nocturnă, precum şi de o pârtie de schi Junior de 150 de metri cu nocturnă. Un schi pass de o zi costă 45 de lei în timpul săptămânii şi 55 de lei în week-end, cu tot cu nocturnă. Înainte de a pleca de acasă, puteţi vedea care sunt condiţiile aici folosind webcam-ul de la adresa de internet http://www.sibiul.ro/webcam-sibiu-live/partia-trecatoarea-lupilor-din-gura-raului.html.



Din păcate, pe cea mai mare pârtie din judeţul Sibiu, Pârtia Onceşti, nu se schiază din motive administrative.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite