A doua zi de proteste la Sibiu. Circa 200 de oameni în stradă. „Îmi exprim totala dezaprobare faţă de PSD şi de aceste ordonanţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 de oameni au ieşit joi seara, 19 ianuarie, să protesteze în centrul Sibiului faţă de modificarea legii graţierii.

Sibienii s-au întâlnit şi joi, 19 ianuarie, în Piaţa Mare a oraşului ca să protesteze împotriva legii graţierii. Au adus cu ei pancarte pe care sunt chipurile lui Victor Ciorbea şi Liviu Dragnea.

Oamenii scandează „Ruşină să vă fie“ şi „Dragnea şi ai lui, ciuma neamului“ şi regretă că nu au ieşit mai mulţi la protest şi spun că vor continua să iasă în stradă până când vor avea certitudinea că acele modificări legislative la legea graţierii nu vor fi făcute , scrie turnulsfatului.ro.

Potrivit sursei citate, oamenii spun că simt că se întorc în anii 90, că nu le convine că nişte hoţi să facă legile în ţara asta şi că aşa ceva nu se acceptă.

„Am venit să-i prind pe cei doi elefanţi. Am fost şi ieri şi voi veni şi mâine seară. Nu ştiu dacă putem să rezolvăm, dar e vorba în primul rând de această libertate de exprimare. Îmi exprim totala mea dezaprobare faţă de PSD şi de aceste ordonanţe“, a declarat Aurelia Călinescu, citată de publicaţia amintită.

Mai puteţi citi:

A doua zi de proteste faţă de ordonanţa privind graţierea, la Iaşi. Circa 200 de persoane au plecat să protesteze la sediul Primăriei

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite