Un bărbat din Satu-Mare s-a trezit că deține, fără să știe, un BMW Seria 5. Cum a primit vestea

0
Publicat:

Un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din Tășnad, s-a trezit că deține, fără să știe, un BMW Seria 5, pe lângă casa și autoturismul familiei despre care știa, scrie PresaSM. Bărbatul a sesizat poliția, care a aflat că în spatele contractului de vânzare-cumpărare fals se ascunde un individ din Mehedinți, care a vrut să evite astfel plata impozitelor și a eventualelor amenzi.  

taxe si impozite locale

Potrivit sursei citate, infractorul ar fi mers la Biroul de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Tâmna, județul Mehedinți, unde s-a folosit de un contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport falsificat, pentru a fi scos din evidența fiscală a primăriei vehiculul pe care îl deținea în proprietate, pentru a scăpa de plata taxelor, impozitelor și amenzilor. 

Doar că Poliția Tășnad a fost sesizată de către victima cu privire la faptul că s-a deplasat la Primăria orașului Tășnad în vederea achitării impozitului aferent imobilului și autoturismului, pe care le deține în proprietate, ocazie cu care funcționarul de la ghișeu i-a adus la cunoștință că are de achitat un impozit şi pentru autoturismul despre care nu știa nimic întrucât nu l-a cumpărat sau deținut vreodată.

Aceștia i-au prezentat contractul de vânzare-cumpărare, iar victima a arătat că nu a semnat acel contract și nu știe nimic despre acea mașină.

În paralel cu ancheta poliției, păgubitul a reușit să dea de infractor pe rețelele sociale. Tânărul i-a promis că, odată ce va reveni în țară, îl va căuta să rezolve neînțelegerea. Pentru că individul nu s-a ținut de cuvânt, păgubitul a decis să formuleze o plângere penală împotriva lui. 

  Recent, magistrații Judecătoriei Carei i-au aplicat tânărului de 25 de ani din Mehedinți o amendă penală în cuantum de 5.250 de lei. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite