Trei ore de blocadă la frontierele cu Ungaria și Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O serie de lucrări de mentenanță demarate la sistemul de comunicații și tehnologia informației din Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Satu Mare paralizează până la ora 15 traficul spre Ungaia și Ucraina pe șosea și calea ferată.

„Se execută lucrări de întreținere la sistemul informatic. Tot ce înseamnă comunicație la nivel de IJPF este blocat. Nu pot fi accestate nici bazele de date, astfel că traficul a fost întrerupt” a afirmat Oana Totorean. Purtătorul de cuvânt al IJPF Satu Mare. Potrivit declarațiilor sale, traficul rutier și feroviar spre vecinii dun Ungaria și Ucraina va fi reluat la ora 15. „Lucrările au început la ora 11, sistemul informatic a fost dezafectat la ora 11.52 iar la ora 15, totul va reintra în normal” a afirmat Totorean.
Punctele de frontieră afectate de lucrări sunt PTF Petea și Urziceni spre Ungaria, PTF Halmeu spre Ucraina, precum și Carei Gară, respectiv Halmeu Gară.  Până în prezent, la niciunul dintre punctele de trecere a frontierei nu s-au format cozi.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite