Tragedie în localitatea Botiz. O bătrână a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

0
Publicat:

O femeie de aproximativ 70 de ani a decedat, miercuri, după ce a căzut într-o fântână din localitatea Botiz, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare. La fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, însă femeia era deja fără viață.

Echipajele ISU au găsit-o pe femeie decedată FOTO ISU Satu Mare
Echipajele ISU au găsit-o pe femeie decedată FOTO ISU Satu Mare

La faţa locului s-a deplasat un echipaj încadrat de 5 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, împreună cu echipajul de Terapie intensivă mobilă.

Femeia a căzut într-o fântână din curtea casei FOTO ISU Satu Mare
Femeia a căzut într-o fântână din curtea casei FOTO ISU Satu Mare

''Misiunea pompierilor a fost una dificilă, având în vedere adâncimea (aproximativ 15 m) şi spaţiul îngust de coborâre pentru recuperarea victimei.

Fântâna are o adâncime de 15 metri FOTO ISU Satu Mare
Fântâna are o adâncime de 15 metri FOTO ISU Satu Mare

În urma intervenţiei, persoana căzută, cu vârsta aproximativă de 70 de ani, a fost recuperată şi predată echipajului medical prezent, care a constatat semne incompatibile cu viaţa, declarând decesul la faţa locului", a transmis ISU "Someş" Satu Mare, anunță Agerpres.

Un pompier a recuperat trupul femeii FOTO ISU Satu Mare
Un pompier a recuperat trupul femeii FOTO ISU Satu Mare

Patru bărbați au căzut într-o fântână dintr-o localitate buzoiană. O victimă a decedat

În iulie 2023, un tragic accident s-a produs în comuna Năeni, județul Buzău. Patru bărbați au căzut într-o fântână din satul Fințești, în timp ce lucrau la curățarea ei. Un muncitor de 47 de ani a murit.

În urma unui apel la 112, mai multe echipe de intervenție din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență Buzău și Prahova s-au mobilizat pentru salvarea victimelor căzute în puț.

La locul evenimentului au ajuns o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială echipată cu modul SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Prahova.

În sprijinul acestora, au fost trimise ulterior două autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD și o autospecială dotată cu container multirisc din cadrul ISU Buzău. De asemenea, două ambulanțe SAJ Buzău au sosit la fața locului pentru a oferi asistență medicală.

Cele patru persoane au fost extrase pe rând din fântână. Din nefericire, însă, una dintre victime a fost găsită inconștientă și fără semne vitale. A fost declarat decesul unui bărbat de 47 de ani, după ce cadrele medicale au aplicat timp de câteva zeci de minute manevrele de resuscitare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite