Se întrerupe furnizarea apei în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apaserv anunţă sistarea furnizării apei în timpul unor lucrări la canalizare. Pe parcursul zilei de azi, se vor efectua lucrări de reparaţii şi intervenţie în intervalul orar 8.00-15.00.

Pentru apă, lucrările se efectuează pe străzile cibinului CB 22 pentru branşamentul defect, Mihai Sadoveanu pentru spălarea tabelelor, debranşări, staţii hidrofor şi lucrări de zidărie. Lucrările de pe strada Mihail Sadoveanu va afecta şi  străzile Anderco, Şantierului, Iza, Lebedei, Olteniei respectiv Cerbului intersectat cu C.S. Anderco.
În ceea ce priveşte lucrările de canalizare, ele vor fie fectuate pentru curăţarea căminelor şi gurilor de scurgere. Aceste lucrări vor afecta furnizarea apei pe străzile Prahova nr 26-28 unde se va curăţa canalul maşinii mixte, pe Capricornului şi Crizantemei pentru curăţarea căminelor şi a gurilor de scurgere, pe Magnoliei 45-50 pentru a vidanja canlele, pe strada Şantierului pentru spălarea vanelor şi pe Şt. Octavian Iosif pentru asistenţă tehnică. Totodată, pe raza oraşului se va vidanja apa meteorică.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite