Satu Mare va găzdui în martie o delegaţie de investitori austrieni aflaţi în turneu prin România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ataşatul consulatului a avut o discuţie premergătoare cu reprezentanţii municipalitatii - foto:obiectiv-sm.ro
Ataşatul consulatului a avut o discuţie premergătoare cu reprezentanţii municipalitatii - foto:obiectiv-sm.ro

Austriecii au mai fost prezenţi până acum şi în alte misiuni economice în România, fiind sprijiniţi de consulatul Austriei în România.

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, a primit în cursul zilei de joi, 1 martie, vizita ataşatului comercial al Ambasadei Austriei în România, Vera Maier.

Tema întâlnirii a fost vizita la Satu Mare a unei importante delegaţii de oameni de afaceri austrieci, eveniment care se va desfăşura la mijlocul lunii martie.

Municipiului Satu Mare se va alătura astfel municipiilor Sibiu, Braşov şi Cluj, pentru a găzdui acest turneu al investitorilor austrieci care vor în continuare să dezvolte afaceri pe piaţa locală, considerând că municipiul Satu Mare este o destinaţie atractivă pentru investiţii.

Misiunea economică din luna martie va cuprinde întâlniri cu reprezentanţii municipalităţii şi ai mediului de afaceri local. Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare va prezenta oamenilor de afaceri austrieci proiectele municipalităţii pentru dezvoltarea oraşului şi oportunităţile de investiţii în municipiul Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite