Rezultate Bacalaureat 2016 Satu Mare. S-au afişat rezultatele pe edu.ro. Nicio medie de 10 în judeţul Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat marţi, 12 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2016. Notele sunt afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.

UPDATE: 

Rezultatele examenului de Bcalaureat au fost afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei, iar notele obţinute de candidaţii din judeţul Satu Mare pot fi studiate AICI. În judeţul Satu Mare nici un elev nu a reuşit să obţină media 10 în urma examenului de bacalaureat, cea mai mere medie fiind 9,98 şi a fost obţinută de eleva Andrada Spanci de la Liceul Teoretic Carei. Acesteia i-au lipsit doar 5 sutimi la proba de matematică pentru a a avea media 10 la bacalaureat. 

Alţi şase elevi au obţinut medii între 9,90 şi 9,99, fiecare dintre ei având nota 10 la două din cele trei probe. 

În total, înainte contestaţiilor, în judeţul Satu Mare au promovat bacalaureatul un număr de 1304 elevi dintr-un total de 1975 înscrişi. Absolvenţii claselor a XII-a din generaţia 2016 sau din cele dinainte, care au susţinut săptămâna trecută examenul de bacalaureat, aşteaptă cu nerăbdare afişarea rezultatelor. Site-ul Ministerului Educaţie a fost accesat de mii de persoane încă de la primele ore ale dimineţii pentru aflarea rezultatelor la bac.

În judeţul Satu Mare au susţinut examenul de bacalaureat un număr de aproximativ 1800 de elevi, numărul acestora diferind de la o proba la alta, în funcţie de cei din generaţiile anterioare care au susţinut doar acum examenul de bacalaureat. La majoritatea instituţiilor de învăţământ elevii s-au arătat încrezători la ieşirea de la examene, sperând la note bune, proba de Limba şi Literatura Română fiind considerată de majoritatea ca fiind cea mai grea 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite