Primăria are în plan pentru 2017 construcţia a două parcări supraetajate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcările vor fi în zona adiacentă celei centrale şi vor reuşi să acopere o mare parte din necesarul de locuri de parcare din centrul oraşului.

Planurile Primăriei Satu Mare sunt destul de multe şi de grandioase pentru acest an. Conducerea municipiului are atât proiecte deschise pe care trebuie să le ducă la bun sfârşit, dar şi o listă de proiecte în aşteptare. Damararea unui proiect presupune, în primă fază, o serie de hârtii şi de studii, ca abia după o perioadă bună de timp acestea să se şi execute.

În faza de studiu şi de hârţogărie sunt programate să intre în acest an şi două parcări supraetajate în municipiul Satu Mare. Atunci când vor fi finalizate acestea vor avea rolul de a aerisi zona centrală de maşinile parcate.

„Vom face două parcări supraetajate în zona centrală a municipiului Satu Mare. Pentru acest lucru dorim să contractăm studiu de fezabilitate şi proiectarea. Este vorba de două locaţii, în spatele complexului Someşul şi pe strada Mihail Kogălniceanu numprul 5. Cu aceste două locaţii am putea să acoperim o mare parte din maşinile careparchează în centrul oraşului.”, a afirmat primarul Kereskenyi Gabor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite