Manifestări de Ziua Internaţională a Cărţii şi Ziua Bibliotecarului, în Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii şi a Zilei Bibliotecarului, joi, Direcţia de Cultură şi Biblioteca Municipală din Carei organizează o serie de activităţi pentru a marca aceste evenimente.

Între orele 10:00-12:00, la sediul Bibliotecii Municipale vor avea loc o prezentare cu tema „Istoria tiparului şi a cărţii”, susţinută în limbile română şi respectiv maghiară, joc de rol sub genericul „Vreau să fiu o zi bibliotecar” la Secţia de Copii, deschiderea expoziţiei permanente ”Scriitori reprezentativi ai Uniunii Europene”, în holul bibliotecii şi un atelier de origami având ca temă cartea, coordonat de voluntara Portik Erzsebet.

În Parcul Dendrologic va avea loc relansarea campaniei ”Donează o carte”, acţiune de strângere de cărţi pentru cuiburile de cărţi care urmează să fie amplasate luna viitoare. Cutia pentru donaţii va fi amplasată lângă intrarea principală a Castelului Karoly, iar donaţiile se vor putea face pe tot parcursul verii.

În centrul oraşului Carei. între orele 14:00-16:00, va avea loc acţiunea Îmbrăţişează o carte!, care are ca scop conştientizarea importanţei lecturii în vederea dezvoltării personale. Toţi cei care vor îmbrăţişa cele două cărţi uriaşe animate, vor primi cadou un semn de carte inscripţionat cu adresa Bibliotecii Municipale.

Vă mai recomandăm

FOTOGALERIE Biblioteca Naţională îşi aşteaptă primii vizitatori cu numeroase delicii culturale. Vezi aici programul!

Întâlniri cu scriitori în Săptămâna Naţională a Bibliotecarului

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite