Doi tineri au ucis un om în bătaie după care s-au lăudat prietenilor pe Facebook. Crima, săvărşită doar pentru distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crima a avut loc într-un imobil din localitatea Carei. FOTO: Arhivă
Crima a avut loc într-un imobil din localitatea Carei. FOTO: Arhivă

Doi minori din Carei, judeţul Satu Mare, au recurs la un plan diabolic pentru a-l omorî pe un bărbat în vârstă de 40 de ani. Tinerii, de 16, respectiv 17 ani, l-au luat la bătaie pe bărbat, lovindu-l chiar şi cu o rangă. Mai apoi, pentru a se distra, au făcut poze şi le-au trimis pe Facebook unui amic.

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurori, în seara zilei de 24 septembrie, K.M.N şi K.E. au intrat într-un imobil din Carei în care locuia un bărbat fără forme legale. Pentru a reuşi să intre în locuinţă, cei doi au spart uşa, şi mai apoi l-au luat la bătaie pe bărbatul în vârstă de 40 de ani. L-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu o rangă în zona capului. 

Pentru a-şi continua planul gândit într-o manieră sadică, l-au fotografiat pe bărbatul căzut la pământ şi s-au lăudat pe Facebook unui amic. Acesta din urmă le-a cerut să se oprească.

„Activitatea acestora a fost întreruptă în jurul orei 19.00 de numitul K.G., care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile, însă aceştia s-au reîntors la locul faptei în jurul orei 19.45 şi, după ce l-au dezbrăcat pe numitul K.R.A., au continuat activitatea de lovire pană la ora 20.00, când au părăsit domiciliul victimei. În dimineaţa de 25.09.2019, numitul K.R.A a fost găsit decedat în incinta imobilului în care locuia”, au arătat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Cei doi liceeni s-au dus la şcoală, de unde au fost ridicaţi de la orele de curs de către poliţişti, oamenii legii sesizându-se din oficiu după ce au găsit cadavrul bărbatului plin de lovituri. Tinerii nu au o reputaţie bună, aceştia fiind amendaţi şi în trecut pentru scandalurile pe care le provocau.

Potrivit unor surse citate de publicaţia Opinia de Carei, cei doi tineri se aflau sub influenţa substanţelor halucinogene în momentul în care au comis crima.

Citeşte şi

Apartamente ANL cu dedicaţie pentru copiii unor oficialităţi. Viceprimar: „M-am gândit, de ce nu ar beneficia şi copilul meu, ca oricare altul“

Elevi batjocoriţi la un colegiu din Baia Mare. Motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie tensionată

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite