Cruzime maximă faţă de animale la doi paşi de oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele a fost găsit legat într-un sac de rafie - foto: Asociaţia Puffi
Câinele a fost găsit legat într-un sac de rafie - foto: Asociaţia Puffi

Un căţel a fost abandonat la doi paşi de centrul oraşului Carei, într-un sac de rafie. Câinele agoniza când a fost găsit de o persoană care l-a salvat. Acum se caută vinovatul pentru a fi tras la răspundere.

O persoană necunoscută a dat dovadă de o cruzime fără margini, abandonând în câmp un biet căţeluş într-un sac de rafie pe care i l-a legat în jurul gâtului, anunţă jurnaliştii de la Opinie de Carei. Din cauza frigului şi aflat în imposibilitate de deplasare, şansele de supravieţuire a căţelului erau aproape nule. Spre norocul său, a fost găsit de doi tineri, care au sesizat imediat Asociaţie Puffi.

”Acest frumos căţelus a avut totuşi mare noroc! Tânăra familie Fastus Iozef şi Andrea, plimbându-se în acestă seară (duminică, 29 ianuarie 2017 – n.r.) pe lângă Viile Vechi, (drumul dinspre Peco spre vii), înainte de a intra în vie în dreapta, strada care duce în câmp, a găsit acest căţel băgat într-un sac de rafie şi legat la gât. Bietul căţel lătra de frig, de frică, de foame, de panică, îi era imposibil să se salveze singur, fără ajutorul omului. Aceşti minunaţi tineri m-au contactat, am plecat la faţa locului. Mai întâi i-am dat căţelului mancare, apoi apă, era aproape îngheţat, iar pe urmă i-am tăiat sacul. Cu toate că a fost eliberat din sac, bietul căţel nu a avut puterea să se mişte, era îngheţat de frig”, a scris pe pagina de Facebook a Asociaţiei Puffi preşedintele asociaţiei de protecţie a animalelor, Maria Ardelean. ”Oare cum poate fi numit individul sau inidivizii care au săvârşit acesta fapta? Oare Divinitatea n-ar trebui să-l răsplătească? Sigur îşi va primi răsplata pe care o merită. Un monstru cu chip de om, un jeg, o lepădătură a acestei societăţi!”, a adăugat preşedintele Maria Ardelean.

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite