Clubul Rotaract a reuşit să strângă banii necesari dotării secţiei ATI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 17 zile, tinerii au stat la căsuţă pentru a oferi doritorilor vin fiert, ceai şi ciocolată albă, în schimbul donaţiilor. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de saltele şi perne la secţia ATI

Clubul Rotaract Satu Mare a încheiat cu succes proiectul „O cană de fericire”, ajuns la cea de-a treia ediţie. După 17 zile de proiect, de stat în frig şi de servit sătmărenii cu băuturi calde, tinerii de la Rotaract se arată încântaţi de rezultatele proiectului.

În acest an au fost consumaţi aproximativ 1200 de litri de vin şi au ajuns la sătmăreni şi aproape 750 de căni cu diferite modele.

„Au fost seri încărcate de magie, iubire si multă dăruire.

Am învins frigul, am continuat să sperăm şi să dăruim din toată inima.

Suntem recunoscători că aţi fost alături de noi şi împreună am dat contur unui proiect minunat, numit ”O cană de fericire”.

Fară voi nu am fi reuşit.

Pentru asta vă felicităm din suflet.”, este mesajul tinerilor din Rotaract pentru cei care le-au fost aproape în acest proiect.

Mulţumiri speciale aduc celor de la Rotary, Interact şi celor de la Hotel Dana II, dar şi sponsorilor şi celor care au dat o mână de ajutor de câte ori au fost solicitaţi.

Cu ajutorul tuturor, Clubul Rotaract a reuşit să strângă suma necesară dotării secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă cu cele 20 de saltele antiescoriaţii şi 20 de perne antiescoriaţii, în valoare aproximativă de 10.000 de lei.

„Mulţumim sponsorilor, colaboratorilor, partenerilor media şi tuturor celor care au avut grijă ca această EDIŢIE să fie una de poveste.

Cu ajutorul vostru ne-am îndeplinit scopul şi vom dota secţia de ATI( Anestezie şi Terapie Intensivă) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţa.

Vă multumim şi vă felicităm din suflet.

Vă urăm SĂRBATORI FERICITE şi un AN NOU plin de împliniri.

Fericirea suntem Noi.”, vă mai transmit cei de la Rotaract

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite