Circa 600 de garaje construite ilegal vor fi demolate până la 1 martie. Primarul din Satu Mare a împărţit deja somaţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi sătmărenii care au garaje fără autorizaţii de construcţie au primit somaţii din partea Primăriei municipiului Satu Mare, pentru a demola acele construcţii. Este vorba despre aproximativ 600 de garaje care nu au autorizaţii şi au fost construite pe spaţiile verzi.

Marţi, 4 februarie, primarul  municipiului Satu Mare, Dorel Coica a verificat stadiul lucrărilor de demolare a garajelor din cartierul Micro 16 construite fără autorizaţie pe domeniul public al municipiului Satu Mare.

În baza dispoziţiei primarului, începând cu luna ianuarie au fost emise un număr de aproximativ 700 de somaţii în cartierele: Micro 14, 15, 16, 17, pe străzile Botizului şi Traian Vuia, în cartierele 14 Mai, Solidarităţii respectiv Carpaţi I şi II. În cazul în care sătmărenii în cauză nu vor da curs somaţiei, garajele acestora vor fi demolate de către Primărie.

Termenul limită  pentru demolarea garajelor este sfârşitul lunii februarie. Tot de la 1 martie în zonele vizate vor începe lucrările de amenajare a locurilor de parcare şi locurilor de joacă pentru copii.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite