Ce ţinută alegi în funcţie de locul unde petreci noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea dintre ani este un moment care necesită o ţinută specială, doamnele având numeroase bătăi de cap în alege rochia care să le scoată în evidenţă.

Noaptea dintre ani este unul dintre cele mai importante momente pe care fiecare îl marchează după preferinţe, dar un element comun aproape tuturor oamenilor este că niciodată nu sunt singuri în această noapte. Când vine vorba de ţinută, în special a doamnelor, pregătirle pentru noaptea dintre ani debutează cu mult înainte, de la studierea cataloagelor pentru a afla care este trendul sezonului, până la vizitarea magazinelor sau vizita la croitor, pentru a obţine, la sfârşit, o ţinută deosebită care să le scoată în evidenţă.

În funcţie de locaţia în care alegeţi să petreceţi noaptea dintre ani, ţinuta diferă, pentru că nu orice material, culoare şi model se potriveşte fiecărei posibile locaţii. Creatoarea de modă Larisa Cădar, creatoarea mărcii Karra Laumi, are câteva sfaturi pentru doamnele care sunt încă indecise cu privire la ţinuta pe care o vor aborda la trecerea dintre ani. Aceasta îşi prezintă punctul de vedere raportat la locul unde va fi organizată petrecerea.

„Dacă alegi să îţi petreci noaptea dintre ani la restaurant, ţinuta cea mai potrivită este rochia lungă din ţesătură satinată sau catifea, un must have al acestui sezon. Cu siguranţă vei atrage atenţia, în funcţie de culoarea pe care o adopti, culorile potrivite fiind roşul, negrul, albastrul, verdele sau nude. În functie de personalitatea ta, poţi opta ca modelul rochiei să fie simplu, accesorizat cu cercei sau colier statement, sau, dacă doreşti să pui accent pe rochie, accesoriile vor fi simple, finuţe”, afirmă Larisa.

Pentru doamnele şi domnişoarele care doresc să petreacă naoptea dintre ani într-un cerc mai intim, la o cabană sau o petrecere acasă, recomandarea creatoarei este o ţinută casual, cum ar fi o rochiţă simplă, cu mâneci evazate sau decupată la umeri. Aceasta poate fi accesorizată cu o curea în talie.

Cei şi mai petrecăreţi de atât, respectiv cei care aleg un club pentru a întâmpina intrarea în noul an, au alte opţiuni vestimentare pentru a se potrivi locului şi atmosferei.

„Dacă alegi să treci în noul an într-un club, poţi opta pentru o rochie casual din paiete, accesorizată cu o pereche de cizme peste genunchi, în tendinţe, sau un top transparent din dantelă cu o fustă de lungime medie, crăpată puţin pe picior. În ambele variante vei atrage atenţia”, este recomandarea Larisei.

Tot ce rămâne de făcut în această situaţie este găsirea modelului perfect care să vă satisfacă gusturile, fie că îl achiziţionaţi într-o sesiune de shopping, fie că vă creaţi ţinuta la comandă. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite