Care sunt ultimele trenduri în materie de petreceri de majorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Photoline.ro
FOTO Photoline.ro

Unele majorate rivalizează cu o nuntă, atât din punct de vedere al numărului de invitaţi, cât şi din cel al sumelor cheltuite pentru organizare.

Deşi se spune că doar de la 18 ani începe viaţa adevărată, tinerii care urmează să îşi organizeze petrecerea de majorat ştiu prea bine ce înseamnă o petrecere reuşită şi tind să arate ca nişte persoane cu experienţă mare de viaţă în spate în ceea ce priveşte psihologia şi gusturile celor care sunt musafiri la majoratul lor. Cererile tinerilor s-au diversificat şi au evoluat de la un an la altul, adolescenţii fiind foarte decisi să nu facă prea multe concesii în ceea ce priveşte petrecerea lor. 

„Petrecerile de majorat s-au schimbat foarte multe în ultimii ani. De la petrecerile din apartament din anii 2000 s-a ajuns acum la petreceri chiar şi cu peste 100 de persoane, la restaurante de lux, cu meniu asemănător cu cel de nuntă. Şedinţa foto este o cerere expresă a tinerilor, pentru a imortaliza bucuria împlinirii vârstei de 18 ani şi chiar au început să apară şi şedinţe foto înainte sau după petrecerea de majorat“, afirmă Alex Timoc, organizator de evenimente. 

Primul pas în organizarea majoratului este alegerea restaurantului, iar aici tinerii ştiu una şi bună: colegii şi prietenii trebuie să stea separat de rude şi părinţi. 

„Noi avem cerere mare de organizare de majorate din partea tinerilor, tocmai pentru că le oferim un spaţiu care prezintă un separeu, astfel că tinerii şi adulţii nu împart acelaşi spaţiu, fiecare are intimitatea lor, singurul spaţiu comun fiind băile şi ringul de dans. Tinerii care îşi organizează aici petrecerea ne aleg tocmai pentru asta, pentru că afirmă că doresc să se simtă în largul lor şi nu supravegheaţi de adulţi“, afirmă Ianki Noemi, proprietar de restaurant. 

Şi când vine vorba de accesori s-a creat un trend în dimeniul majoratelor, acestea fiind aproximativ aceleaşi la fiecare petrecere, nelipsite de la nici o petrecere. 

„Vindem baloane în formă de cifrele 1 şi 8 de câteva zeci de ori mai bine decât baloanele în formă de alte cifre. E cerere foarte mare pentru acestea, care aproape de fiecare dată merg oarecum la pachet cu tuburile de confetti“, afirmă şi Eva Nezezon, proprietara unui magazin de profil. 

Unele majorate au ajuns atât de complexe încât în orice moment pot rivaliza cu o nuntă, atât din punct de vedere al numărului de invitaţi, dar şi a sumelor cheltuite pentru organizare. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite