Care sunt cele mai des întâlnite întrebări pe care le adresează cineva aflat pentru prima dată într-un salon de masaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care sunt la prima experienţă a masajului au o serie de curiozităţi normale despre acest act. Ei sunt de regulă curioşi de cum ar trebui să se simtă după masaj sau ce să poarte în timpul masajului.

Pentru cei care au trecut prin asta deja, o şedinţă de masaj după o zi lungă de muncă sau după o perioadă stresantă, este un mod de relaxare extraordinar. Pentru cei care nu au trecut niciodată pragul unui salon de masaj, actul în sine este o mare necunoscută, care nu de puţine ori este precedat de o serie de întrebări. Unii le pun înainte, în cadrul unei discuţii cu maseorul sau maseoza, alţii se abţin şi le pun timid doar în timpul şedinţei.

Anca Orha este maseoza de câţiva ani şi s-a întâlnit în această perioadă cu mai multe genuri de persoane, fie ele mai deschise sau mai reţinute. Întrebările pe care ei le au înainte de prima şedinţă de masaj sunt de obicei cam aceleaşi.

„Oamenii care nu au mai fost niciodată într-un salon de masaj au o anumită reţinere, ca de fiecare dată când faci un lucru necunoscut. Cele mai des întâlnite întrebări sunt unele elementare, precum cât durează şi cât costă un astfel de masaj. La întrebarea aceasta ar fi indicat ca un maseor să îşi direcţioneze clientul spre un tabel cu preţuri şi durate bine realizat. Mai apoi sunt întrebări mai personale, precum ce ar trebui să poarte la prima şedinţă de masaj sau cum ar trebui să se simtă după prima şedinţă. Sunt mulţi şi cei mai timizi care din cauza ruşinii sunt crispaţi la prima şedinţă şi nu reuşesc să se relaxeze complet, pentru că ei se gândesc la ce ar trebui să facă în timpul şedinţei de masaj sau care este rutina în timpul masajului, acestea fiind de adesea alte întrebări care le primesc deseori”, afirmă maseoza Anca Orha.

Aceasta recomandă tuturor celor care descoperă pentru prima data un salon de masaj să adreseze întrebările şi curiozităţile pe care le au fără cea mai mică jenă. Chiar dacă nu sunt la prima experienţă la masaj pot adresa aceste întrebări, considerate pertinente, dat fiind faptul că fiecare salon de masaj are propriile reguli. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite