VIDEO FOTO Membri ai Clanului Bonescu din Bocşa, căutaţi de autorităţile din Genova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clanul Bonescu prefera să se deplaseze doar cu bolizi de lux
Clanul Bonescu prefera să se deplaseze doar cu bolizi de lux

Violeta Bonescu, o ţigancă din Bocşa plecată la lucru în Italia, a adunat pe numele său 500 de bolizi de lux. Maşinile au fost şi în România, făcându-se paradă cu Ferrari, Lamborghini, Porche, Maseratti la mai multe nunţi ţigăneşti din Reşiţa şi Bocşa.

Autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pentru circa 500 de vehicule, a căror valoare depăşeşte 4 milioane de euro, care ar fi utilizate de reţele infracţionale din Europa de Est şi nordul Africii şi care sunt înmatriculate pe numele Violetei Bonescu, o româncă de etnie romă, 35 de ani, care declarase venituri lunare sub 500 de euro. Violeta Bonescu a terminat Liceul Industrial din Bocşa şi a plecat la muncă în Italia. Vara trecută fiica acesteia a avut o nuntă de lux la Bocşa, nuntă la care au fost etalate mare parte din maşinile cu pricina. Şi la nunta fiului bulibaşei Papaiani din Reşiţa au fost prezente maşinile Clanului Bonescu. În urmă cu trei ani un alt reprezentant al Clanului Bonescu a fost cercetat de autorităţile italiene pentru fapte similare.

Femeia cu cele mai multe maşini de lux din Europa, Violeta Bonescu, deşi a rămas fără bolizi, afişează o atitudine sfidătoare vis-a-vis de sechestrul poliţiştilor italieni. Aceasta se autodescrie ca fiind comerciant independent. Sechestrul instituit de italieni pe cei 500 de bolizi a fost relatat de presa din România, astfel că cei care o cunosc pe Violeta Bonescu, liderul reţelei, i-au postat femeii pe pagina de Facebook materialele publicate. Enervată la maximum de gest, aceasta a postat chiar şi un comentariu, uşor vulgar.

“Împuţiţi ce sunteţi…şi comentaţi că va e ciudă că nu aveti ce am io!”, a răspuns aceasta unei postări. Sfidarea supremă este atinsă însă într-o postare făcută în urmă cu 50 de minute,  în care se numeşte singură “interlopă”.“Din partea lui Bonescu Christian, fiul interlopei Bonescu Violeta…pentru Clanul Bonescu….”, se arată în postarea făcută de aceasta pe peretele său.

Printre cei 300 de prieteni ai săi de pe site-ul de socializare se regăsesc mai mulţi membri ai Clanului Bonescu, cu toţii vizaţi acum de poliţiştii italieni.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite