Un primar şi-a anunţat demisia pe Facebook: „Nu văd un viitor în această junglă plină de obedienţă şi îndreptată împotriva poporului român“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Torma, primarul din Moldova Nouă (Caraş-Severin), a anunţat că va renunţa la funcţia pe care o deţine. Într-o postare pe Facebook, Torma continuă „meciul“ cu fostul său contracandidat, Matei Lupu, care marţi, 25 iulie, a fost înscăunat în funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin.

Edilul cărăşean s-a arăta şocat în urmă cu trei zile, când a aflat că cel pe care l-a învins în alegeri va fi numit în funcţia de prefect. Torma spunea, atunci, că nu înţelege cum PSD-ul numeşte într-o asemenea funcţie un perdant, un politician care nu a mai fost dorit de oamenii din oraşul său.

Marţi, 25 iulie, la ceremonia de înscăunare a noului prefect în jurul orei 15, primarul din Moldova Nouă a luat cuvântul, însă nu a fost lăsat să vorbească de către secretarul de stat, Mihai Dan Chirică, venit să-l instaleze oficial ca prefect pe Matei Lupu.

“Ieri, am avut ocazia să particip la un eveniment trist, nu doar pentru mine, ci şi pentru viitorul acestei ţări. Ieri, la evenimentul de investitură a noului prefect, am asistat la o piesă de teatru falsă, la o atitudine obedientă a unor personaje care conduc destinele judeţului sau beneficiază de votul dumneavoastră. Ieri am fost ameninţat, voalat de către un parlamentar, care pe lângă formalităţile unui discurs de lemn, i-a urat noului perfect, citez <<Matei, anul trecut, la alegerile locale, ai pierdut o lupta, dar vei câştiga războiul>>. Nu am înţeles, a pierdut lupta cu mine?! Şi pe faţă i-a urat că-şi va lua revanşa şi că ştie el asta. Deci votul cetăţenilor nu a contat în această competiţie. Ieri, toţi vorbitorii au făcut politică, lăudând marele partid, marii lideri sau programul PNDL şi în momentul în care am solicitat să am un mesaj, mi s-a tăiat microfonul că fac politică într-un mod comparabil cu Coreea de Nord şi temutul lor lider Kim Il Sung”, povesteşte Torma, care susţine că a asistat la o serie de minciuni pe care noul prefect le-a înşirat despre activitatea pe care a depus-o ca primar la Moldova Nouă.

Torma mai vorbeşte despre eforturile şi piedicile care i s-au spus pus în această perioadă de când a fost ales primar. În finalul postării, Adrian Torma arată că e hotărât ca la sfârşitul lunii septembrie să renunţe la funcţia de primar şi spune că a ales această dată pentru ca noul primar să aibă posibilitatea să înceapă mandatul cu un an financiar nou.

“Până la finalul anului îmi voi duce la îndeplinire obiectivele deja asumate. Voi conlucra cu colegii şi cu cetăţenii cu aceeaşi atitudine, voi pune în aplicare toate solicitările instituţiilor statului. Cu siguranţă voi fi la fel de activ, dar hotărât cu decizia de a renunţa!Vor fi şi persoane care vor arunca cu jigniri, care mă vor acuza că sunt slab sau nepregătit. Cine mă cunoaşte ştie că sunt un luptător, dar din pacate nu văd un viitor pentru mine în această junglă transpartidică, lipsită de patriotism, plină de obedienţă şi din pacate îndreptată împotriva poporului român. Cu siguranţă am facut şi greseli, iar cei cărora le-am greşit, am puterea să le cer scuze. Mi-aş dori ca pe viitor, primarul pe care îl veţi alege să fie mult mai puternic şi abil decât mine şi poate ceea ce în suflet eu mi-am dorit şi nu am reuşit, el, împreuna cu dvs. să reuşească să puna în aplicare!”, a încheiat Torma.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite