Teodora Marişescu este artista cu aspiraţii de regizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodora Marişescu
Teodora Marişescu

Tânăra a intrat în domeniul artistic de mică. Ea îşi doreşte ca în viitor să urmeze aceeaşi facultate ca şi tatăl său. Teodora, sau Teo, cum o alintă familia şi prietenii, a avut până acum un stil de viaţă mai aparte. La aproape patru ani, spiritul ei artistic a fost descoperit de Constantin Mărculescu.

Profil:

Născută. 18 aprilie 1997
Studii. Elevă în clasa a VII-a la Liceul Traian Vuia Reşiţa
Familie. O soră, Iulia

Aşa a început Teo să urmeze cursurile unei şcoli de modeling.

Tânăra îşi aduce aminte cu drag de acele momente şi spune că au ajutat-o foarte mult să se descopere pe sine, dar şi să înveţe să studieze mai atent oamenii de lângă ea. „După anii petrecuţi în preajma podiumurilor de defilare am învăţat poate cel mai important lucru, acela că oricine poate fi frumos. Pot să spun că aveam emoţii de fiecare dată când ştiam că am o prezentare, dar totul se schimba în momentul în care începea evenimentul“, spune Teo.

Lumina reflectoarelor nu o deranjează pe tânără. „Sunt în elementul meu atunci când vine vorba de aparatul foto sau camerele de filmat. Nu mă deranjează, mai ales pentru faptul că tatăl meu a absolvit o facultate de regie ceea ce mi-a insuflat admiraţie pentru acest domeniu“, mai spune tânăra.

Jocul bănăţean

Pentru Teo dansul reprezintă una dintre activităţile pe care le face cu mare drag. De la dansuri de societate practicate încă de la grădiniţă şi până la jocul popular, totul a contribuit la decizia de a deveni membru al Ansamblului Folcloric „Junii Datinei“.

„Mult timp am fost implicată în multe acţiuni. Datorită faptului că cerinţele de la şcoală sunt tot mai mari am fost nevoită să fac o alegere între ceea ce mi se potriveşte şi ceea ce-mi permite timpul să fac. Am ales dansurile populare şi pentru faptul că întreaga mea familie este membră a ansamblului şi astfel petrecem timpul mult mai plăcut“, mai spune Teo.

Întrebări şi răspunsuri

Care ar fi meseria care crezi că ţi s-ar potrivi cel mai bine?
Îmi doresc să urmez o facultate de regie exact ca şi tatăl meu. Cred că această meserie mă reprezintă şi sper ca visul meu să se îndeplinească.
Ce-ţi place?
Îmi plac astronomia, fizica şi sunt fan al omului de ştiinţă  Steven Hawking, pentru că teoriile noastre despre univers se aseamănă.
Ce nu-ţi place?
Nu-mi place să mă trezesc dimineaţa devreme, să fiu contrazisă, iar atunci când am dreptate îmi susţin întotdeauna părerea până la capăt. Urăsc minciuna şi prostia.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite