O tânără de 24 de ani s-a accidentat grav la schi pe Muntele Mic. Omul de afaceri Romeo Dunca i-a salvat viaţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A plouat cu accidente la schi, astăzi, pe Muntele Mic. Până acum, vacanța de iarnă le-a adus turiștilor rupturi de ligamente, de mâini și de picioare, iar salvamontiștilor intervenții peste intervenții. Cel mai grav accident însă, a avut loc în urmă cu doar câteva ore pe Muntele Mic.

Numai astăzi, pe Muntele Mic au avut loc trei accidente. La prime ore ale dimineții, un turist s-a ales cu ruptură de ligamente. A fost urcat pe telescaun, iar de la baza versantului dus cu mașina până la spital. Al doilea accident s-a soldat cu rănirea ușoară a unui schior, iar cel de-al treilea i-a speriat îngrozitor pe salvamontiști, care au avut de a face cu o situație deosebit de gravă. „O tânără de 24 de ani, din Timișoara, care se afla la schi, s-a accidentat grav. Au existat suspiciuni de fractură de coloană cervicală.

Salvamontiștii au luat-o cu sania Akia, dar mai departe de telescaun nu o puteau duce”, a declarat Valentin Balaban, șeful Serviciului Salvamont din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin. Acesta a precizat că viața fetei, practic, a fost salvată de intervenția omului de afaceri Romeo Dunca. Acesta se pregătea să decoleze de pe munte cu un grup de turiști.

„A renunțat la aceștia și a dus-o pe tânără până la spitalul din Caransebeș, pentru că nu a avut suficient combustibil ca să ajungă până la Timișoara”, a adăugat Valentin Balaban. Acum, fata este sub supraveghere medicală.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite