Lucrările la drumul Slatina Timiș-Văliug au fost blocate, din cauza a două contestații

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drum Slatina Timiş-Văliug, ce ar urma să scurteze drumul spre Semenic cu peste 60 de kilometri pentru cei ce vin dinspre Bucureşti, a fost atacat încă din luna septembrie 2009, odată cu organizarea licitaţiei de execuţie a lucrării.

Prin realizarea acestui obiectiv distanţa actuală dintre cele două localităţi va fi scurtată cu până la 100 km. Începerea lucrărilor este preconizată pentru primăvara anului viitor, iar termenul de finalizare al investiţiei este prevăzut a avea loc la sfârşitul anului 2012. De asemenea, Reprezentanții Consiliului Județean au confirmat faptul că a fost finalizat un proiect de investiții de peste un milion de lei, care vizează canalizarea comunei Brebu Nou.

Negocierile pentru realizarea celor 60 de kilometri de șosea au început anul trecut când a avut loc și o licitație. 15 firme au venit să își expună ofertele, însă doar una a câștigat licitația. Acest aspect i-a supărat pe cei care și-au depus ofertele, astfel că au și contestat modul de organizare a ei.

Oficialii de la Consiliul Județean Caraș-Severin și-au manifestat nemulțumirea în raport cu acest subiect de câte ori au avut ocazia. "Este inadmisibil ca firmele de apartament să vină și să țină în loc lucrările pentru un obiectiv atât de important pentru dezvoltarea turismului din Caraș-Severin", a declarat Ionesie Gheorghioni, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.   

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite