FOTO VIDEO Adi V., pedofilul din Reşiţa săltat de DIICOT, a fost reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pedofilul recruta băieţi din familiile sărace, copii cu vârste cuprinse între 10-14 ani, pe care îi plătea cu bani puţini.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Caraş-Severin şi procurorii o percheziţie domiciliară la un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Reşiţa, bănuit de trafic de minori. În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că bărbatul recruta minori, de sex masculin, ce proveneau din familii dezorganizate şi cu o stare materială precară, cărora le oferea bani pentru a-i determina să participe la acte sexuale cu el.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Caras-Severin, în vederea audierii şi luarea măsurilor legale. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor şi corupţie sexuală. Pe numele bărbatului, Adrian V., s-a emis Ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar joi urmează a fi prezentat Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă. Patru părinţi au depus deja plângere la DIICOT, Biroul Teritorial Caraş-Severin împotriva pedofilului, însă procurorii cred că este vorba de mai mulţi minori abuzaţi de acesta. Întrebat, la ieşirea de la Parchet, dacă regretă ce a făcut, Adrian V. a spus că „cum să nu regret, vai de mine!“. „La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J. Caraş-Severin. În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit faptul că cel în cauză recruta minori, de sex masculin, ce proveneau din familii dezorganizate şi cu o stare materială precară. În schimbul unor sume de bani, minorii erau determinaţi să participe la acte sexuale cu acesta”, potrivit comunicatului de presă trasmis de DIICOT.

CITEŞTE ŞI:

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite