Bărbatul care i-a tras un glonț în cap unui vecin este prezentat astăzi parchetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul a fost reținut pentru 24 de ore
Autorul a fost reținut pentru 24 de ore

Incidentul a avut loc chiar în fața unui bar din Rusca Montană. După ce a băut mai multe pahare Todor Pascu a tras cu un pistol artizanal într-un alt localnic aflat și el la barul din localitate. Pistolarul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

UPDATE: 7:30

Todor Pascu, bărbatul care a tras un foc de armă noaptea trecută unui tânăr din Rusca Montană este astăzi prezentat în fața parchetului cu propunere de arestare preventivă. Acesta riscă să stea câțiva ani după grati pentru că deținea o armă fără permis și a încercat să omoare o persoană.

Scandalul a a vut loc în barul din localitate. Todor Pascu, un localnic din Rusca Montană după ce a băut câteva pahare a tras cu un pistol artizanal într-un tânăr din Rusca, cu care s-a certat în fața localului.

Potrivit martorilor cei doi s-au certat în bar și apoi altercația s-a încheiat în fața localului unde tânărul s-a ales cu un glonț în cap.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Scandal Rusca Montană

Victima a fost transportată imediat la spitalul din Caransebeș starea lui la această oră fiind stabilă. Suspectul a fost reținut de polițiști și riscă să ajungă după gratii.”Autorul a executat un foc asupra victimei și l-a împușcat direct în cap cu un pistol artizanal. El a fost prins după aproximativ jumătate de oră la niște rude acasă.

Scandal Rusca Montană

Din primele cercetări s-a stabilit că în momentul în care l-am reținut, pistolul cu care a tras acesta avea un glonț pe țeavă”, a spus comisarul Viorel Iana, comandantul Poliției Orașului Oțelul Roșu. Bărbatul nu  a opus rezistență în momentul în care l-au săltat  polițiștii. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite