UPDATE Salvamontiştii intervin pe Valea Oltului. DN7, blocat până după-amiază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In zona este permis doar accesul ambulantelor si masinilor de pompieri. Foto Adevarul
In zona este permis doar accesul ambulantelor si masinilor de pompieri. Foto Adevarul

DN 7, care face legătura între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, în continuare blocat. Deşi reprezentanţii CNADNR au anunţat pe site-ul instituţiei că traficul se va relua în această dimineaţă, în jurul orei 10.00, autorităţile au revenit asupra deciziei. Din motive de siguranţă, drumul va rămâne blocat alte câteva ore.

UPDATE:

Traficul rutier pe DN7, pe Valea Oltului, a revenit la normal in jurul orei 14.30. 

O echipă de salvamontişti utilitari lucrează în prezent la derocarea versanţilor. Autorităţile apreciază că operaţiuena se va încheia în jurul ore 12.00, dar circulaţia rutieră va fi permisă abia în jurul orei 14.00, după montarea de plase de protecţie în zona în care au căzut bolovani. 

Traficul rutier a fost închis între Călimăneşti-Căciulata şi Brezoi ieri, în jurul orei 14.10. Intervenţia tardivă a drumarilor, care au trimis în zonă un utilaj de mici dimensiuni şi un altul fără carburant, a făcut ca traficul rutier să se reia pe un sens după mai bine de patru ore, timp în care s-au format cozi pe câţiva kilometri. Aseară, reprezentanţii CNADNR au hotărât închiderea temporară a şoselei din motive de siguranţă. 

valea oltului

Şoferii care vor să ajungă în Ardeal sunt sfătuiţi să se deplaseze pe traseul Călimăneşti-Sălătrucel-Berislăveşti-Perişani-Racoviţa  (DN 7). Drumul este accidentat pe o porţiune de circa şase kilometri, în localitatea Berislăveşti. Conducătorii auto care vor să ajungă în Bucureşti pot opta pentru varianta: puctul de control Veştem pe DN1 Veştem – Făgăraş – Braşov.

valea oltului
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite