Traficul rutier, blocat de luni în Centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de modernizare a spaţiului public din centrul Râmnicului vor avea ca efect blocarea circulaţiei rutiere pe Calea lui Traian, de la Podul Vinerii Mari  până în zona Tribunalului Vâlcea.

Pe perioada cât se vor executa lucrări pentru modernizarea terasei din scuarul Mircea cel Bătrân, traficul rutier va fi deviat pe străzile Carol I şi General Magheru. Pe aceste străzi se circulă chiar de astăzi în regim de dublu sens. Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, Daniel Ionescu, printre alte modificări importante de trafic impuse de aceste lucrări se numără desfiinţarea staţiilor de taximetre de pe strada Regina Maria (vizavi de magazinul Romarta) şi de pe strada General Magheru (la intrarea în Piaţa Centrală) – taximetrele putând staţiona, în număr mult mai mare, în staţia temporară de pe strada Ştirbei Vodă (în dreptul Complexul Winmarkt). De asemenea, parcările de pe carosabilul străzilor General Magheru şi Carol I sau semaforizarea în patru ramuri de la intersecţia Calea lui Traian cu strada General Magheru şi splaiul Independenţei vor fi desfiinţate.

Conform contractului încheiat între primăria Râmnicu Vâlcea şi constructorul din Craiova care a câştigat licitaţia, lucrările de reorganizare şi amenajare a spaţiului central ar trebui să se finalizeze în decembrie 2015. 

Citeste si: Râmnicul se transformă în şantier: în ianuarie încep lucrările de amenajare a terasei din zona centrală

 

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri