Percheziţii DIICOT la membrii unei grupări specializate în fraude informatice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii pentru combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au descins în Drăgăşani, la membrii unei grupări  infracţionale specializate în fraude informatice.

Poliţiştii şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea au efectuat, marţi, patru percheziţii în Drăgăşani, pentru documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi  de 27, respectiv 28 de ani. Potrivit anchetatorilor, cei doi au constituit în 2011  un grup infracţional specializat în fraude informatice. Tinerii au postat pe internet anunţuri  de vânzare a unor bunuri fictive, în special telefoane mobile şi electrocasnice, reuşind să păcălească zeci de persoane, prejudiciul cauzat ridicându-se la  20 000 de euro. 

Din gruparea infracţională care a organizat licitaţii frauduloase pe internet mai fac parte alţi patru tineri cu domiciliul în  Olt şi Vâlcea. Poliţiştii au descins la domiciliul acestora în luna noiembrie a anului trecut. 

În urma percheziţiilor, anchetatorii  au ridicat de la membrii grupării mai multe calculatoare, telefoane mobile, stickuri de memorie, cartele SIM şi micro carduri.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite