Încep lucrările de modernizare a Parcului Zăvoi. Investiţia depăşeşte 11 milioane lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea a semnat, zilele trecute, contractul de execuţie a lucrărilor cu o firmă din Piteşti. Proiectul prevede, printre altele, reabilitarea bazinelor din parc, amenajarea aleilor pietonale şi plantarea de arbori şi arbuşti ornamentali.

Modernizarea celui mai mare parc din Râmnicu Vâlcea va fi realizată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, AXA Prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere.  Conform documentaţiei tehnice, valoarea totală eligibilă a proiectului  este de 20.416.000 de lei, dar constructorul care a câştigat licitaţia pentru modernizarea parcului Zăvoi s-a angajat să realizeze toate lucrările prevăzute în proiect cu doar 11.000.000 de  lei. Termenul de finalizare a investiţiei este 11 mai 2015.

“Săptămâna trecută s-a semnat contractul de execuţie a lucrărilor pentru modernizarea parcului, este o lucrare adjudecată la un preţ de 60 % din valoarea iniţială, de la 19 milioane de lei, s-a ajuns la 11 milioane de lei. Constructorul care a câştigat licitaţia este Europan Prod din Piteşti”,  a declarat primarul interimar Ion Gigi Matei. 

Proiectul prevede, pe lângă amenajarea aleilor pietonale şi a locurilor de joacă, plantarea de arbori şi arbuşti ornamentali, achiziţionarea şi montarea unor cismele artizanale, amenajarea a trei zone pentru fitness, achiziţionarea şi montarea de bănci, reabilitarea bazinului cu nuferi, reabilitarea reţelei de canalizare şi construcţia unui grup sanitar. 

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri