Din cauza precipitaţiilor abundente, Râmnicu Vâlcea s-a transformat în Mica Veneţie pentru câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de 7 iunie, două oraşe din judeţul Vâlcea au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente. În Râmnicu Vâlcea, un pasaj auto a fost închis, pentru că devenit impracticabil, iar în zona Maternităţii, o persoană a rămas blocată în maşină. Şi pe Valea Oltului, în zona Călimăneşti, traficul a fost îngreunat de apele care au inundat DN 7.

O serie de străzi din Râmnicu Vâlcea au fost închise traficului, după ce sistemul de canalizare a cedat în urma precipitaţiilor abundente. 

Un pasaj auto, construit pe sub calea ferată care traversează oraşul, a fost inundat ca de fiecare dată când sunt precipitaţii abundente. Circulaţia pe sub Pasajul Dacia a fost oprită.

Pompierii de la ISU Vâlcea au fost alertaţi să intervină şi pentru evacua două persoane care au rămas blocate într-o maşină tractată pe o stradă inundată - Remus Bellu, de lângă Maternitatea Râmnicu Vâlcea. Traficul a fost întrerupt, câteva ore şi pe această arteră, până în jurul orfei 22.35. 

Tot pompierii au acţionat pentru a evacua apa din subsolurile, beciurile dar şi din mai multe case din Râmnicu Vâlcea, de pe străzile Şirbei Vodă şi Râureni, n diCălimăneşti, Căzăneşti şi Copăcelu. 

DN 7 a fost inundat pe mai multe porţiuni din zona staţiunii Călimăneşti - Căciulata, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia motopompelor, iar traficul pe Valea Oltului a fost îngreunat.

Imagine indisponibilă
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite