Bătrâna dispărută de sub nasul medicilor de la Neuropsihiatrie, găsită moartă pe Dealul Capela. Femeia a fost muşcată de maidanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Arderu avea 84 de ani şi a dispărut din Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Nr. 2 la sfârşitul lunii septembrie. Cadavrul bătrânei a fost găsit pe Dealul Capela, din Râmnicu Vâlcea. Potrivit Poliţiei, femeia a fost muşcată de câini şi a fost găsită agăţată într-un gard de sârmă ghimpată.

Pentru că avea probleme psihice, Elena Arderu  a fost internată în luna septembrie la Neuropsihiatrie. Deşi ar fi trebuit să fie supravegheată, în seara zilei de 27 septembrie, bătrâna a plecat din spital fără ca cineva să o oprească. Când şi-au dat seama de dispariţia bolnavei, medicii au cerut ajutorul Poliţiei. Din păcate, bătrâna care avea şi probleme cu auzul a fost găsită moartă ieri după-amaiază, agăţată într-un gard de sârmă ghimpată. Cel mai probabil, aceasta a fost atacată de maidanezii din zonă. 

„Echipa operativa care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că, în zona releului de pe Dealul Capela, la marginea unei proprietăţi împrejmuite cu gard din sârmă ghimpată,  se afla un cadavru unei persoane de sex feminin, având unul din membrele inferioare agăţate de gard. Cadavrul prezenta plăgi provocate de muşcături de animale”, precizează Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost depus la Morgă. Medicii legişti vor stabili, în urma necropsiei, cauzelor care au condus la decesul bătrânei. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite