Bătaie crâncenă la un botez în Vâlcea. Patru bărbați au fost arestați, șase sunt răniți

0
Publicat:

Patru bărbați au fost arestați în Vâlcea după ce au provocat un scandal uriaș la un botez, fiind acuzați de încăierare, distrugere și alte infracțiuni.

Poliția arestând un om
Bătăi și distrugeri la un botez în Vâlcea: șase răniți, patru arestați. Foto: Arhivă Adevărul

Un incident violent s-a produs în timpul unui botez în Vâlcea, în noaptea de 26 spre 27 octombrie. În urma acestuia, șase persoane au fost transportate la spital. 

Într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că în noaptea de 26 spre 27 octombrie, o petrecere de botez organizată în localitatea Bujoreni a degenerat într-un conflict violent. Mai mulți invitați s-au luat la bătaie, transformând curtea unde avea loc evenimentul și strada din apropiere într-un adevărat câmp de luptă.

IPJ Vâlcea a declarat: „Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea, Biroului de ordine publică Râmnicu Vâlcea şi SAS Vâlcea au intervenit în noaptea de 26/27 octombrie a.c., în comuna Bujoreni, pentru aplanarea unui conflict care a izbucnit între mai multe persoane. În fapt, între participanţii la o petrecere de botez ar fi izbucnit un conflict, mai multe persoane lovindu-se reciproc, atât in curtea unui imobil, cât şi în drumul public. La faţa locului s-au deplasat de asemenea şi echipajele de ambulanţă, şase persoane fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

În urma incidentului, a fost înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care investighează acuzațiile de tulburare a ordinii și liniștii publice, încăierare, distrugere și violare de domiciliu. Bărbații reținuți de către autorități au vârste cuprinse între 19 și 42 de ani. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite