Vreme caldă pe 1 şi 8 martie în Prahova. Prognoza pe două săptămâni

0
0

Cu excepţia primelor zile din cursul acestei săptămâni, temperaturile din Prahova vor fi peste cele multianuale specifice perioadei, până pe 9 martie

Potrivit prognozei din intervalul 24 februarie – 9 martie, realizată de Administraţia Naţională de Meteorologie, pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, regimul termic din Muntenia se va situa în general peste cel multianual specific perioadei, astfel că media maximelor va fi de 9 la 12 grade, iar a minimelor de 1-4 grade.

Doar în primele zile (24 - 26 februarie) se vor înregistra temperaturi mai apropiate de cele climatologic normale, astfel că, în medie, ziua vor fi 5-7 grade, iar noaptea -1 până la 0 grade.

Vor fi ploi slabe sau burniţe, cu caracter local în primele două zile, apoi probabilitatea de ploaie va creşte, din nou, după data de 4 martie.

Cald şi la munte

În primele zile ale intervalului se vor înregistra temperaturi apropiate de normalul climatologic al perioadei. Astfel, media maximelor se va situa în ecartul 0-3 grade, iar a minimelor între -6 şi -4 grade. Pentru restul intervalului sunt de aşteptat valori ziua în medie de 3-5 grade şi temperaturi minime în creştere, dar încă sub pragul de îngheţ, -4 la -2 grade, reprezentând un regim peste cel mediu multianual.

Probabilitatea pentru precipitaţii slabe, mixte, va fi mai mare în prima zi şi din nou după data de 3 martie.

Vă mai recomandăm

Ninge pe Valea Prahovei

METEO Început de săptămână rece pentru aproape toată ţara

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite