VIDEO Percheziţii, în Prahova, la braconieri care au desfăşurat partide de vânătoare ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii ar fi desfăşurat mai multe partide de vânătoare ilegale. FOTO Adevărul
Suspecţii ar fi desfăşurat mai multe partide de vânătoare ilegale. FOTO Adevărul

Poliţiştii din Prahova au desfăşurat marţi patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de acte de braconaj şi care au utilizat ilegal arme de foc. Cinci suspecţi au fost aduşi la audieri.

UPDATE

În urma percheziţiilor la braconieri, 5 persoane au fost aduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii au ridicat patru arme şi 138 de cartuşe de vânătoare, două laţuri, 180 de articole pirotehnice categoria a II-a şi trofee vânâtoreşti. De asemenea, au fost plasaţi în custodie 4 câini de vânâtoare.

ORA 09.30

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova efectuează marţi patru percheziţii în comunele Vâlcăneşti, Dumbrăveşti şi Aluniş, din judeţul Prahova.

Percheziţiile vizează domiciliile unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi miniţiilor, uz de arme letale fără drept şi braconaj cinegetic.

În perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, suspecţii ar fi desfăşurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe locuri din judeţul Prahova.

Poliţiştii vor pune în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi aduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.

Vă mai recomandăm

Percheziţii în Prahova la proxeneţi. Suspecţii au plasat fete în Ploieşti şi în străinătate

Poliţist de la IJP Prahova, arestat pentru că a fost complicele unui traficant de droguri. A primit mită 32.000 de lei pentru tăcerea sa

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite