VIDEO Daniel Capră, unul dintre acționarii de la Petrolul: „Imaginea clubului va fi șifonată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Capră, afaceristul care deține împreună cu Florian Walter acțiunile de la Petrolul, a ieșit miercuri seară cu o declarație de presă despre scandalul transferurilor de jucători între „U" Cluj și Petrolul Ploiești.

Procurorii anchetează modul în care s-au transferat 15 jucători în vară de la "U" Cluj la Petrolul, odată cu plecarea patronului Florian Walter.

Anchetatorii au suspiciuni în privința transferului, cu titlu gratuit, a unor jucători de fotbal care sunt cotați pe piață cu o valoare de 11 milioane de euro.

Miercuri dimineață, la sediul clubului Petrolul au venit, potrivit lui Daniel Capră, 5 lucrători de la Crimă Organizată Prahova, la cererea DIICOT Cluj. Nu a fost vorba de o percheziție, în sensul obișnuit al acțiunilor cu mascați, ci o cerere de punere la dispoziție a unor acte.

Polițiștii de la BCCO au solicitat conducerii să le pună la dispoziție acte financiare, precum și contractele angajaților și ale tuturor jucătorilor de la echipă.

Habar nu am ce au căutat, le-am pus la dispoziție tot ce au cerut. Ni s-au cerut contractele tuturor jucătorilor de la echipă și am fost întrebați cum au fost plătiți", a spus Daniel Capră.

Acesta nu crede că există nereguli și nici nu a vrut să speculeze faptul că ancheta vine chiar înainte de meciul direct, de vineri seară, dintre U Cluj și Petrolul.Acum nu vreau să speculez și nici nu vreau să mă gândesc că ar fi ceva în neregulă. Clubul nu cred că riscă nimic, dar imaginea va fi un pic șifonată".

Declarația integrală a lui Daniel Capră în legătură cu acest scandal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite