Un scandalagiu din Prahova, reţinut de poliţie după ce a distrus, la beţie, o maşină şi o terasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalagiu  reţinut de poliţie pentru că a distrus o maşină şi mobilierul unei terase FOTO Arhivă
Scandalagiu  reţinut de poliţie pentru că a distrus o maşină şi mobilierul unei terase FOTO Arhivă

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din judeţul Ialomiţa a fost reţinut de poliţiştii prahoveni, după un scandal provocat în faţa unui bar din comuna prahoveană Puchenii Mari.

Bărbatul băut a distrus o maşină, dar şi mobilierul unei terase.

”La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 20.45, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Puchenii Mari au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în apropierea locuinţei sale a observat o persoană care face scandal”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea persoanei bănuite, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din judeţul Ialomiţa, arată sursa citată.

Din cercetări a reieşit faptul că, pe fondul consumului excesiv de alcool şi în urma unui conflict spontan avut cu un alt cetăţean, scandalagiul a distrus geamurile, dar şi elementele de caroserie ale unui autoturism, dar şi mai multe obiecte de mobilier din cadrul unei societăţi comerciale.

În baza probatoriului administrat faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite