Un candidat USL la o primărie din Prahova a fost bătut și a ajuns la spital UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătălia pentru primării devine una foarte concretă, în Prahova. Mihai Alionte, candidatul USL la primăria Podenii Noi, a fost bătut de trei bărbați, într-o balastieră deţinută de familia sa

Candidatul USL la Primăria Podenii Noi, Mihai Alionte, a fost bătut violent de trei bărbaţi, luni seară, şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, după ce şi-a pierdut cunoştinţa.

Bărbatul s-a ales cu un hematom epicranial parietal stâng, traumatism cranio cerebral, contuzie facială şi cervicală şi o echimoză a vestibulului bucal.

În momentul atacului, el se afla la o staţie de sortare deţinută de părinţii săi, în comuna Iordăcheanu. „Au venit trei bărbaţi, într-un Logan fără numere. Unul dintre ei m-a luat să discutăm despre materialele de construcţii, iar unul din ceilalţi m-a lovit de la spate, după ceafă, cu ceva tare, cred că o bâtă. Am căzut la pământ, iar primul meu instinct a fost să-mi apăr capul. Ei m-au lovit cu picioarele şi urlau «na, primărie»“, a povestit Alionte.

image

Candidatul agresat, susținut de președintele PNL Prahova. Foto Alex Călinoiu

„Este regretabil că s-a ajuns la aşa ceva. Candidaţii noştri au mai primit ameninţări de la PDL, dar nu s-a ajuns niciodată la incidente atât de grave. Am avut cazuri de telefoane de ameninţare, copii alergaţi sau afişe rupte. Nu le dorim nici rivalilor aşa ceva“, a comentat şi Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova.

Candidatul bătut şi-a scos certificat medico-legal. El spune că l-ar putea identifica pe bărbatul care l-a ţinut de vorbă, însă pe ceilalţi doi n-a apucat să-i vadă. Victima crede că în spatele atacului ar fi actualul primar, Cătălin Mărgărit.

Am fost viceprimar în perioada 2008-2009. Primarul trecuse la PDL şi, când a văzut că nu vreau să vin după el, a început să mă ameninţe. Am avut mari probleme şi cu el şi cu noul viceprimar, care m-a atacat chiar într-o şedinţa de Consiliu şi m-a dărâmat de pe scaun. Sunt convins că atacul de acum a fost unul politic“, a afirmat Mihai Alionte.

Candidatul USL a fost viceprimar al comunei în perioada 2008-2009. Omul a depus plângere la Poliție pentru agresiune.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Prahova despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite