Un candidat independent din Sinaia acuză edilul în funcție că îi obstrucționează campania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul independent la Primăria Sinaia, Eduard Costin Papadopol, îl acuză pe edilul în funcție, Vlad Oprea, că se ascunde după semnăturile viceprimarului și ale secretarului Primăriei pentru a-i obstrucționa campania.

Într-un comunicat de presă, acesta îl acuză pe Vlad Oprea că „se comportă ca un adevărat stăpân al Sinăii" și și-a atribuit toate locațiile cu vizibilitate, pretabile pentru amplasarea bannerelor electorale, refuzând să îi aloce fie și locații mai puțin atractive candidatului independent pentru funcția de primar al orașului Sinaia, Eduard Papadopol.

„De asemenea, profitând de funcția pe care încă o ocupă, edilul- șef și-a autoatribuit un amplasament și în mijlocul Parcului Ghica, unde și-a expus chipul, pe meshuri electorale uriașe", mai afirmă acesta.

Toate acestea ar fi posibile prin refuzul celor din primărie de a răspunde solicitărilor venite constant din partea lui Eduard Papadopol.

Acuzațiile merg și mai departe. „Prin mijloace oculte, agenții economici sinăieni au fost determinați să își pavoazeze vitrinele aproape în exclusivitate cu afișele primarului în funcție și "sfătuiți prietenește" să nu care cumva să îl susțină pe Papadopol".

Situația a fost adusă la cunoștința Biroului Electoral de Circumscripție nr. 11 Oraș Sinaia care a decis respingerea plângerii.

Candidatul independent Eduard- Costin Papadopol spune că își rezervă dreptul de a se adresa instanțelor superioare pentru rezolvarea situației.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Prahova despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite