„Tricolorii“ mici, huiduiţi copios la Ploieşti la România - Cehia FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii au jucat, contra Cehiei, ca o echipă încropită din copii de mingi Foto: Alex Policală
Românii au jucat, contra Cehiei, ca o echipă încropită din copii de mingi Foto: Alex Policală

Echipa naţională de juniori a fost huiduită copios, miercuri seară, pe stadionul „Ilie Oană", în timpul eşecului suferit în faţa Cehiei, iar spectatorii i-au cerut demisia lui Emil Săndoi

„Tricolorii" mici au jucat, miercuri, un meci de pregătire cu selecţionata U21 a Cehiei. Meciul, disputat la Ploieşti, în faţa a 1.600 de spectatori, s-a încheiat cu victoria clară a oaspeţilor, scor 3-0, după o evoluţie foarte slabă a românilor. Selecţionerul de la tineret, Emil Săndoi, a pus prestaţia pe seama diferenţei de vârstă, amintind că mulţi din tinerii din echipa noastră provin de la Under-19 şi sunt legitimaţi la echipe din Liga 2.

Prea multe bagaje pentru aşa puţine cunoştinţe

Asta ar fi şi explicaţia pentru care, în foarte multe momente, pe teren, românii au jucat ca şi cum se vedeau pentru prima dată. Cehii au punctat prin O. Zahustel (minutele 4 şi 18) şi J. Lecjaks (41). După ce au huiduit pasele înapoi şi preluările greşite ale românilor, spectatorii au izbucnit, preţ de un minut-două, cerând în cor demisia selecţionarului Săndoi.

România U21 - Cehia U21 0-3

Click pe imagini pentru galeria foto de la meci

„Mi-am asumat acest risc, de la început, cu intenţia de a le da unor jucători foarte tineri experienţă la nivel internaţional. Am avut în primul 11 un singur jucător de Liga 1, în rest numai băieţi care încearcă să prindă un loc la liga secundă. Este o diferenţă de un an-doi faţă de jucătorii Cehiei, iar, la această vârstă, o diferenţă de vârstă şi de un singur an se cunoaşte foarte mult. Având jucători foarte tineri, am făcut greşeli individuale care ne-au costat. A contat foarte mult acel gol primit foarte devreme", a explicat, la finalul partidei, Emil Săndoi.

România a început în formula: Buzbuchi - Serediuc, Creţu, Fl. Ilie, Toşca  - Gugu - Florean, Benzar, Stanciu, Cârstocea - Mărkuş. Pe parcurs, au mai intrat: Manyur - Roman, Dobre, Şerban, Băluţă, Dăruială şi Burnea.

Fraza care a caracterizat cel mai bine acest meci a fost rostită pe culoarul dintre vestiare şi ieşirea către parcare, când un experimentat jurnalist sportiv din Ploieşti a observat, amuzat, cum un angajat al Federaţiei căra bagajele la autocar, urmat de nişte copii care deja afişau atitudinea de mari vedete ale fotbalului, şi a dat replica: „Atât de multe bagaje pentru aşa puţine cunoştinţe“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite