Tânărul din Prahova care şi-a înjunghiat mortal tatăl, internat la psihiatrie. În ziua crimei, bărbatul „văzuse” dinţi negri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul de 29 de ani şi-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuţit
Tânărul de 29 de ani şi-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuţit

Bărbatul în vârstă de 29 de ani din comuna prahoveană Albeşti se pare că suferă de afecţiuni medicale pentru care are nevoie de îngrijiri sub supravegherea unui medic psihiatru.

 Acesta este motivul pentru care procurorii au cerut internarea nevoluntară provizorie într-un spital de specialitate.

Tribunalul Prahova a acceptat solicitarea procurorului de caz şi a dispus internarea până la însănătoşire sau până la ameliorarea stării de sănătate care să înlăture pericolul.

Soluţia pe scurt:

Admite propunerea de luare a măsurii internării medicale provizorii, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

dispune internarea medicală provizorie a suspectului T. A., până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

dispune efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice, în ceea ce îl priveşte pe suspectul T. A., pentru a se stabili dacă suferă de boli care impun menţinerea măsurii internării medicale”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Surse judiciare au precizat că în cursul zilei de marţi, 27 octombrie, va fi efectuată expertiza medicală psihiatrică în cazul bărbatului care şi-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuţit.

Crima a avut loc în comuna prahoveană Albeşti, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, fratele criminalului fiind cel care a solicitat ajutorul poliţiei atunci când şi-a văzut tatăl fără suflare şi plin de sânge.

”În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului, identificând în interiorul imobilului un bărbat, în vârstă, de 54 de ani, care prezenta mai multe lovituri la nivelul pieptului.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de poliţişti, fiind în custodia acestora, în vederea audierii şi dispunerii unei măsuri preventive”, a precizat Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

Potrivit unor surse, bărbatul acuzat acum de omor, nu figura în evidenţele medicilor cu afecţiuni psihiatrice.

Însă, cu câteva ore înainte de a-şi ucide tatăl, tânărul ar fi avut un comportament ciudat, motiv pentru care familia a cerut ajutorul Serviciului de Ambulanţă, doar că bărbatul a refuzat internarea la psihiatrie, iar medicii nu au avut ce să facă. Tânărul se văita că ”vede” dinţi şi feţe negre şi îi spunea asta în mod repetat mamei sale.

Crima s-a petrecut pe fondul consumului exagerat de alcool, susţin sursele citate.

Vă mai recomandăm:

Român răpus de COVID-19. Medicul de familie i-a recomandat să se trateze doar cu paracetamol şi vitamine

Medicii se tem că o nouă tulpină a coronavirusului va apărea în România. Cu ce diferă aceasta de precedentele

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite