Suspans! Câte 40% pentru candidații USL și PDL la Primăria Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Bădescu (USL) și Andrei Volosevici (PDL) sunt cotați fiecare cu câte 40% dacă mâine ar fi alegeri în Ploiești, potrivit unui sondaj realizat de econtext.ro. Ploieștiul este singurul mare oraș din țară unde scorul se prezintă foarte strâns

În realizarea sondajului, econtext.ro a dunat laolaltă sondajele pentru postul de primar din fiecare oraș reședință de județ. Au fost luate în calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii și Cercetări Infopolitic (CSCI), Asociația pentru Transparență și Libertate de Expresie și multe publicații locale.

Potrivit sondajelor, USL ar câștiga fotoliul de primar în 21 de orașe reședință de județ, din totalul de 41 de orașe. Ceea ce înseamnă că ar obține aproape 52% din totalul voturilor.

Prezentarea tuturor candidaților la Primăria Ploiești

Pe locul doi s-ar plasa PDL, care ar câștiga zece primării, echivalentul unui scor electoral de circa 24%. Potrivit studiului, într-un oraș este un scor egal, anume în Ploiești, unde Iulian Bădescu (USL) și Andrei Volosevici (PDL) sunt cotați fiecare cu câte 40%.

Vedeți aici care sunt câștigătorii și în celelalte orașe mari din țară, în opinia econtext.ro

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Prahova despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite