Restricţii de trafic în Ploieşti, după Rusalii. Continuă lucrările la liniile de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările de tramvai continuă în zona Hotelului Prahova. FOTO Adevărul Ploieşti
Lucrările de tramvai continuă în zona Hotelului Prahova. FOTO Adevărul Ploieşti

Începând din 2 iunie, imediat după sărbătoarea Rusaliilor, în Ploieşti vor fi restricţii de trafic în zona Hotelului Prahova, pentru desfăşurarea lucrărilor la linia de tramvai 101

Potrivit unei informări a Primăriei Ploieşti, începând de marţi, 2 iunie, de la ora 9.00, se vor efectua lucrări de reabilitare la linia de tramvai 101, în intersecţia străzilor Ştefan Greceanu - Nicolae Bălcescu cu Dobrogeanu Gherea – Neagoe Basarab, în spatele Hotelului Prahova. 

Circulaţia rutieră în zonă se va efectua după cum urmează:

- Strada Neagoe Basarab va fi închisă traficului rutier (tronson strada Iaşului – str. Ştefan Greceanu) până la finalizarea lucrărilor la calea rulare tramvai. Accesul se va face prin străzile Iaşului sau Poştei.

- După finalizarea lucrărilor la calea rulare tramvai, refacerea carosabilului se va face în două etape, de aceea, traficul rutier se va face cu restricţii de circulaţie, amenajându-se câte o bandă circulaţie pe sensul str. Ştefan Greceanu – str. Nicolae Bălcescu şi câte o bandă de circulaţie pe sensul str. Dobrogeanu Gherea – str. Neagoe Basarab.

Vă mai recomandăm

Parcarea aberantă ridicată în mijlocul străzii Cuza Vodă din Ploieşti nu are nici autorizaţie de construcţie. „Un fiasco!“. Cu doar câteva zile înainte de recepţie, Primăria Ploieşti a primit o adresă din partea Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) în care autorităţile sunt înştiinţate că parcarea este ridicată în baza unei autorizaţii de construire eliberată ilegal.

Un sens de mers de pe Bulevardul Republicii se închide timp de două luni, pentru lucrări. Sensul de mers către nord de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti se va închide în următoarele două luni pentru desfăşurarea lucrărilor la linia de tramvai 101.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite