Poliţiştii din Prahova au anunţat dispariţia unui copil de zece ani la 13 ore de când părinţii le-au cerut ajutorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Gabriel Stroescu, copilul dispărut, căutat de joi seară FOTO Poliţia Prahova
Ionuţ Gabriel Stroescu, copilul dispărut, căutat de joi seară FOTO Poliţia Prahova

Băieţelul, în vârstă de zece ani, este din comuna prahoveană Cocorăştii Mislii. Este căutat de părinţi încă de joi, 11 martie.

 Autorităţile locale au fost alertate imediat după ce familia a constatat absenţa copilului, iar Primăria din comună a postat anunţul dispariţiei pe Facebook, joi noapte, la ora 23.53.

 Poliţia Prahova, deşi ştia despre acest caz încă de joi seară, a anunţat public că băiatului este căutat abia vineri, la ora 8.51, adică la 13 ore de la dispariţie.

Întrebaţi de ce au întârziat cu alerta de dispariţie, reprezentanţii Biroului de Presă al Poliţiei Prahova au avut o explicaţie halucinantă.

”Pentru că s-au desfăşurat activităţi de căutare ”, a fost declaraţia Laviniei Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Radu a precizat că Poliţia a obţinut târziu din partea părinţilor acordul de mediatizare a cazului de dispariţie, dar nu a precizat şi la ce oră. Posibil ca familia copilului să-şi fi dat acordul joi noapte, având în vedere că Primăria Cocorăştii Mislii a postat mesajul pe pagina de Facebook la ora 23.53 şi are peste 850 de distribuiri.

Imediat ce anunţul a fost postat pe Facebook, voluntarii s-au oferit să participe la căutări.

Zona în care a dispărut copilul este împădurită, în cursul nopţii temperaturile au fost negative, iar cu o zi înainte a nins.

Anunţul Poliţiei Prahova, remis presei pentru mediatizare, vineri la ora 8.51

Ieri, în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cocorăştii Mislii au fost sesizaţi de către părinţii unui minor despre faptul că fiul lor, numitul  STROESCU IONUŢ-GABRIEL, în vârstă de 10 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a întors până în prezent.

Semnalmente:

Înălţime – 1,35 m, greutate 35 kg, constituţie atletică, păr şaten, natură drept, tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală, având ca semn particular dintele incisiv spart.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare neagră, bluză verde, geacă de culoare galben-muştar, ghete de culoare neagră, ghiozdan albastru de dimensiuni mari.

Persoanele care pot oferi detalii despre minor sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite