Ploieşti: Un taximetrist a tras cu pistolul pentru a obţine un loc de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaia pentru un loc de parcare în Ploieşti a devenit pe viaţă şi pe moarte. Un taximetrist a tras un foc de pistol în aer, supărat că e femeie vroia şi ea acelaşi loc. Poate că lucrurile ar fi degenerat dacă prin zonă nu erau patru jandarmi în civil, aflaţi în timpul lor liber, care au aplanat conflictul.

Ieri, Poliţia Municipiului Ploieşti a fost sesizată de Dispeceratul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab" Ploieşti, despre faptul că la sediul acestei unităţi se află o persoană care este cercetată pentru folosirea unei arme neletale în parcarea unui supermarket din Ploieşti.

Poliţiştii au stabilit firul evenimentelor:

În jurul orei 12.45, un taximetrist, de 29 de ani, din Ploieşti, a avut o discuţie contradictorie cu o tânără de 28 de ani, din Ariceştii Rahtivani. Cei doi s-au certat din cauza unui loc de parcare.

Martori la incident au fost patru jandarmi, în ţinută civilă, care erau în timpul liber şi care au intervenit pentru aplanarea conflictului. În momentul intervenţiei jandarmilor, B. Ionuţ a folosit un pistol cu aer comprimat, trăgând un foc în plan vertical, iar după ce lucrătorii din cadrul Jandarmeriei s-au legitimat, acesta a asigurat pistolul punându-l în toc pe bancheta din faţă a autoturismului. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Jandermeriei unde au fost întocmite acte premergătoare.

Ulterior a fost anunţată Poliţia, iar persoanele respective au fost preluate de către poliţisti pentru continuarea cercetărilor.

Din verificările efectuate s-a constatat că B. Ionuţ este posesor legal de armă de autoapărare calibru 10x22T, având dreptul de deţinere a 100 cartuşe cu bile de cauciuc.

În urma producerii evenimentului nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale, dar poliţiştii îl cercetează pe B. Ionuţ sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de "uz de armă neletală, fără drept".

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite