Ploieşti: O pensiune de la Cota 1000 a ars azi-noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiu, noaptea trecută, la o pensiune situată la Cota 1000 pe DN 71 Târgovişte-Sinaia, la limita dintre judeţele Dâmboviţa şi Prahova.

Focul se manifesta la acoperişul clădirii, iar cei aproximativ 25 de turişti, aflaţi în sala de dans, au fost imediat evacuaţi de către personalul unităţii. La faţa locului au intervenit 6 autospeciale ale pompierilor militari. Focul, care a afectat 50 de metri patraţi de acoperiş, a fost stins după aproximativ 30 de minute, dar pompierii au mai rămas 2 ore la faţa locului pentru a lichida toate focarele care ar fi putut provoca reizbucnirea focului la clădirea care este asigurată.

Focul a apărut din senin la partea de acoperiş din spatele clădirii pensiunii, iar turiştii, dintre care 20 erau studenţi din Targovişte, aflaţi la petrecerea de sfârşit de facultate au ieşit imediat afară. Personalul pensiunii a scos afară din clădire toată aparatura electronică de valoare, iar la faţa locului au acţionat pompierii militari din Sinaia, Fieni şi Pucioasa cu 6 autospeciale. Faptul că lemnul din care este construită pensiunea şi izolaţia acoperişului sunt ignifugate corespunzător au făcut ca focul să nu se extindă rapid la camerele unităţii. Pompierii vor începe în cursul zilei de astăzi cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au provocat focul şi pentru evaluarea pagubelor provocate de incendiu.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite